HELP
 
Home
 
Search by
....title
....word
....other
 
Activiteiten
....concerten
....pujas
....murtituin
 
Contact
 
Links
 

Impressie Mantraconcert 23 oktober 2011

Op de boot van Noorwegen naar Denemarken mochten honden niet in de binnenruimten voor passagiers. Menselijke passagiers mochten tijdens de overtocht niet in de camper blijven en wij hebben onze hond niet geleerd om alleen in de camper achter te blijven. Dus zaten mijn man en ik om de beurt buiten in de gure wind en het opspattend zeewater met onze hond tussen de knieën. Er was bijna niemand anders buiten (het was echt koud) dus ging ik zingen wat er spontaan naar boven kwam: eerst Tara en daarna Om Muni Muni. Toen was het duidelijk dat het eerstvolgende concert met Boeddhistische mantra's zou zijn.
Omdat het de vorige keer goed was bevallen hebben Anneriet en ik besloten om weer de Arati te combineren met het concert. De Arati is een ceremonie om het licht te eren, in de meesters en in jezelf. Nu wat korter dan de vorige keer, de meeste mensen, waaronder mezelf, vonden het net wat te lang duren.
Vlak vóór het concert hoorde ik dat Maharajji was overleden. Wij hebben zijn leven tijdens het concert herdacht.

Marjan en Carla, bedankt voor alle hulp met het klaarmaken van de zaal, en de thee. De mensen van het dinsdaggroepje, weer bedankt voor het mee-oefenen.

Voor een overzicht van de gezongen mantra's zie de speellijst.
Impressies andere concerten
Voor algemene informatie zie concerten.
Voor data van volgende concerten zie activiteiten.

Saskia heeft ook foto's gemaakt, hieronder een kleine foto-impressie, klik op het plaatje en je krijgt de foto in het groot te zien.