HELP
 
Home
 
Search by
....title
....word
....other
 
Activiteiten
....concerten
....pujas
....murtituin
 
Contact
 
Links
 

Impressie Kerstavond Mantraconcert 24 december 2011

De tweede kerstviering samen met Anneriet. De vorige keer was het op improvisatie omdat Shakti vanwege het slechte weer niet kon komen. Nu zijn we goed ingespeeld op het combineren van de Arati met een concert. En het prachtige spel van Andre op de nadatarankini tussendoor.
Er was veel belangstelling, de zaal was vol. Het was jammer dat het daardoor niet mogelijk was om bij de Arati met iedereen apart het licht te delen. Ook konden de mensen achterin ons niet goed zien, en andersom. Misschien moeten we volgend jaar toch in de grote zaal gaan.

De zaal was prachtig aangekleed, met veel groen en veel lichtjes. Marian, Carla, Saskia, Andre en Quirine heel erg bedankt voor alle hulp daarmee, en voor de verzorging van het eten en drinken. De mensen van het dinsdaggroepje, weer bedankt voor het mee-oefenen.

Voor een overzicht van de gezongen mantra's zie de speellijst. Bij de kerstliederen heb ik associërend plaatjes naar sanskrit woorden bijgevoegd.
Impressies andere concerten.
Voor algemene informatie zie concerten.
Voor data van volgende concerten zie activiteiten.

Quirine, en anderen hebben foto's gemaakt, hieronder een kleine foto-impressie, klik op het plaatje en je krijgt de foto in het groot te zien.