HELP
 
Home
 
Search by
....title
....word
....other
 
Activiteiten
....concerten
....pujas
....murtituin
 
Contact
 
Links
 

Impressie Mantraconcert 19 juni 2011

Mijn derde solo concert. Het was een heel drukke week geweest voor mij: dinsdag met de groep repeteren, woensdag een mini-concertje tijdens de Saka Dawa, en vrijdag samen met Anneriet een Havan doen, na de satsang van Naropa in Delft. Soms kan je niet alles plannen zoals je het wil. Dus ik was best wel moe, maar het gekke is: zodra ik zit en begin te spelen gaat het gewoon, het gebeurt zoals het gebeurt, en ik heb allang geleerd dat pushen, het concert een bepaalde kant opduwen alleen maar frustratie en ongenoegen opwekt, maar niets verbetert, dus dat doe ik niet.

We hebben gezongen over delen en mededogen, samen zijn en samen zingen. We hebben voor Tara gezongen, de boeddhistische godin van het mededogen, en mensen hebben toen op een papier een daad van mededogen opgeschreven, die ze zelf kunnen doen, en hebben zich voorgenomen dat ook werkelijk te gaan doen. Ik wens iedereen veel succes en veel inzicht daarmee.

Mijn dochter Quirine heeft me geholpen met alles, en heeft gastvrouw gespeeld. Dank je wel.
De mensen van het dinsdaggroepje, weer bedankt voor het mee-oefenen.

Voor een overzicht van de gezongen mantra's zie de speellijst.
Impressies andere concerten
Voor algemene informatie zie concerten.
Voor data van volgende concerten zie activiteiten.

Quirine heeft ook foto's gemaakt, hieronder een kleine foto-impressie, klik op het plaatje en je krijgt de foto in het groot te zien.