HELP
 
Home
 
Search by
....title
....word
....other
 
Activiteiten
....concerten
....pujas
....murtituin
 
Contact
 
Links
 

Bronvermelding

Ik gebruik verschillende bronnen, zowel schriftelijke (woordenboeken, CD-hoesjes), audio-opnames van satsangs en CD's, en via het internet. Ik ga als volgt om met bronvermeldingen:

  • Voor de vertalingen van Sanskrit woorden maak ik voornamelijk gebruik van een Sanskrit - Duits en een Sanskrit - Engels woordenboek. Recent (2018) maak ik gebruik van het online Dictionary for Spoken Sanskrit. Deze site geeft het woord ook in Devanagari: als ik de te vertalen mantra ook in Devanagiri heb, geeft dat meer precisie in de vertaling.
  • Wanneer ik gebruik maak van een andere bron word dat vermeld. Een speciaal geval zijn de interpretaties die ShantiMayi geeft tijdens satsangs, de datum van de satsang wordt dan vermeld.
  • Voor de interpretatie van mantra's gebruik ik soms CD-hoesjes, of bronnen van internet, dit wordt altijd vermeld.
  • Van audiofragmenten wordt altijd vermeld van welke CD ze komen, zomogelijk met een link naar een site waar de CD te koop is.
  • Sommige plaatjes zijn foto's gemaakt door mensen die ik ken, ik geef dan aan wie de foto gemaakt heeft. De overige plaatjes zijn van het internet gehaald. In het geval van origineel werk wordt naar de betreffende site gelinkt, sommige foto's en tekeningen worden echter al zo vaak gerecycled, dat het ondoenlijk is om hun oorsprong te achterhalen.

Indien iemand vindt dat ik onterecht zijn/haar materiaal gebruik, laat het me alsjeblieft weten, dan haal ik het direct van de site.